Hyvien uutisten loppu ja uuden alku

Kaikki loppuu aikanaan. Paitsi ehkä ikuisuus.

Hyviä uutisia -blogi on pyörinyt vuodesta 2007. Vuosi 2017 on ollut jonkinlaisena tähtäyspisteenä viimeiset pari vuotta. Suomi100, reformaatio500. Nyt käykin niin, että kun vuosi vaihtuu, vaihtuu myös blogi. Jäljellä on enää kaksi maanantaipostausta.

Hyviä uutisia -blogi lopettaa toimintansa vuodenvaihteessa, mutta tilalle tulee sitäkin suurempi projekti. Lyön hynttyyt yhteen Jumalapuhetta -blogin Eetu Mannisen sekä äskettäin vihityn tuplatohtorin isä Oskari Juurikkalan kanssa, ja olemme perustamassa uutta sivustoa nimeltä Katolista hapatusta – teologiaa ja uutta evankeliointia järjellä ja sydämellä.

Postaukset siis jatkuvat, mutta kolmen harteille jaettuna työtaakka on itse kunkin hieman kevyempi kantaa.

Lisäksi olen perustamassa omaa englanninkielistä sivustoa nimeltä Christianity Finnished. Sillä on jo Facebook-sivu, blogi on tulossa. Tarkoituksena on kertoa Suomesta, suomalaisesta kristillisyydestä ja suomalaisesta teologiasta englanninkieliselle maailmalle – katolisesta ja ekumeenisesta perspektiivistä.

Hyviä uutisia -blogin 10-vuotisesta taipaleesta on tekeillä vielä juhlajulkaisu, todennäköisesti lehti, jota voi tilata ennakkoon. Siihen tulee valikoituja artikkeleita vuosien varrelta ja lukijoiden todistuksia. Lisätietoja luvassa, kun aika on. Saatan siis vielä käyttää blogia ensi vuoden puolella tiedotus- ja mainontamielessä.

Siinäpä siis kolme uutista. Hapatusta, englantia ja juhlajulkaisua. Pysykää kanavilla. Hyvää joulunodotusta kaikille.

 

 

 

 

Explore posts in the same categories: Ajankohtaista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: