Kesäloma ja 2017-äänestys

Roomasta palattuani aloitin heti seuraavana aamuna kesätyöt, minkä vuoksi useita asioita on vielä rästissä, ja viimeisinä kahtena viikkona olen juuri ja juuri ehtinyt julkaista maanantaipostauksen ennen maanantain loppua. Franciscus- ja Antonius- jutut olivat valmiina kytemässä Assisin- ja Padovan-matkojen jäljiltä, mutta nyt edessä on vain iso pino kirjoja, jotka ovat pitkään odottaneet esittelyjään.

Hetken miettimistauon jälkeen tulin siihen tulokseen, että nyt on sopiva aika pitää kesäloma. Työtahti jatkuu melko hektisenä, kuusi päivää viikossa, joten jokaviikkoisen artikkelin takominen ylittää tässä vaiheessa kapasiteettini. Tai jos ei ylitäkään, niin onpahan sitten artikkeleita varastossa kiireisten viikkojen varalle. Kesäloman pituudeksi arvioisin n. 3-6 viikkoa, mutta enpähän ilmoita tarkkaa paluupäivää vaan pidän teidät jännityksessä.

En kuitenkaan jätä teitä kesälläkään toimettomiksi. Ensinnäkin voitte tulla turistikierrokselleni: kesätyöni on siis se, että olen Happy Guide Helsinki -turistioppaana ja teen mm. Free Walking Touria, Happy Helsinki Walkia ja Kauhujen kävelyä. Suunnitteilla on myös kirkkokierros, ja ehkä päivitän tähän liittyviä mahdollisia uutisia myös blogille tai ainakin sen Facebook-sivulle, josta kannattaa ”tykätä” jos ei ole vielä tykännyt.

Toiseksi voi tietysti selailla blogin vanhempia artikkeleita, varsinkin jos on uusi lukija eikä ole vielä lukenut kuin joitain juttuja. Tietysti tulee pitää mielessä, että kaikkein vanhimmat artikkelit on kirjoitettu melko lailla eri hengessä kuin uusimmat jutut. Joka tapauksessa tämä liittyy jo kolmanteen tehtävään, eli julistan täten alkaneeksi äänestyksen Hyviä uutisia -blogin parhaista artikkeleista.

Ensi vuonna 2017 ei tule kuluneeksi ainoastaan 100 vuotta Suomen itsenäistymisestä ja 500 vuotta Lutherin teeseistä, vaan myös 10 vuotta Hyviä uutisia -blogin perustamisesta. Sinänsä aika hieno juttu, että Hyviä uutisia -blogi on pyörinyt kokonaiset 10% Suomen itsenäisyyden historiasta. Melkoisen kunnioitettava ajanjakso, kun sitä oikein tuolla lailla ajattelee.

Toinen merkittävä tilasto on se, että blogin Facebook-sivujen tykkääjistä suurin prosenttiosuus (18%) on 25-34-vuotiaita miehiä. Kyseessä on siis juuri se kohderyhmä, jota kirkko pitää kaikkein vaikeimmin tavoitettavana. Jotain lienen siis tekemässä oikein. Mielenkiintoisesti toiseksi suurimmat ryhmät (10% kumpikin) ovat 35-44-vuotiaat miehet ja 45-54-vuotiaat naiset.

Palaan julistamaani äänestykseen. Merkkivuonna 2017 tarkoituksena on julkaista kokoelma Hyviä uutisia -blogin parhaita artikkeleita vuosilta 2007-2017, ja te saatte olla valitsemassa mukaan otettavia artikkeleita. Äänestää voi parhausjärjestyksessä korkeintaan viittä artikkelia niin, että järjestysnumero 1. antaa ko. artikkelille viisi pistettä, järjestysnumerolla 5. artikkeli saa yhden pisteen. Voi äänestää myös vain yhtä, kahta, kolmea tai neljää.

Painetun julkaisun yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin. Äänestää voi tämän artikkelin kommenttiboksiin, Facebookissa @hyviauutisiablogi ja sähköpostitse osoitteeseen hyviauutisia@gmail.com. Äänestysaikaa on kesän loppuun eli 31.8.2016 asti. Ei muuta kuin arkistojen ja kesäloman kimppuun!

Explore posts in the same categories: Ajankohtaista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: