Haja-ajatuksia uudenvuoden alla

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika suunnata katse sekä taakse että eteen. Katsoessani taakse haluan sanoa: Te Deum laudamus! Vuosi on ollut hyvin antoisa ja hedelmällinen. Mieleen nousevat mm. asiat, joista olen kirjoittanut tänä vuonna perustetussa uutiskirjeessä, jonka kirjoitan sen tilaajille kerran kahdessa kuussa. Viestejä voi lukea myös netissä ryhmän Google-sivuilla (klikkaa tästä).

Erityisesti mieleen nousee tietysti kirjan julkaiseminen (painoksesta yli puolet on jo mennyt). Myös blogin lukijamäärä on ollut tänä vuonna huomattavasti viime vuotta suurempi. Päivittäisen kävijämäärän keskiarvo on noussut 159:stä 194:ään. Yhteensä käyntejä on ollut jopa 12 000 enemmän: viime vuoden 58 000 muuttui 70 000:ksi!

Kun katson eteenpäin, en voi sanoa muuta kuin: Vias tuas demonstra mihi, Domine, semitas tuas edoce me! Vain kaitselmus näyttää, mitä tuleva tuo tullessaan. Ideoita toki riittää, ja lisää otetaan vastaan, samoin kaikenlaista apua niiden toteuttamisessa! Kehotan lukijoita kirjoittamaan rohkeasti osoitteeseen hyviauutisia(ät)gmail.com, esittelemään itsensä ja ajatuksensa.

Uudenvuoden olen Puolassa kymmenien tuhansien nuorten kanssa Taizé:n järjestämässä jättitapahtumassa. Siellä rukoilen paljon kaikkien teidän puolesta, ja pyydän teiltä samaa vastapalvelukseksi! Niille, jotka jäävät Suomeen, muistutan harvinaislaatuisesta tilaisuudesta eli paavin hovisaarnaajan fransiskaanikarismaatikon Raniero Cantalamessan tulemisesta Suomeen. Uusimpien tietojen mukaan hän saarnaa myös kahdesti katolisessa p. Henrikin katedraalissa Helsingissä, 1.1. klo 11 ja 18 alkavissa messuissa, englannin kielellä. Menkää, kuunnelkaa ja nauhoittakaa saarnat meidän muidenkin nähtäviksi ja kuultaviksi!

Näillä haja-ajatuksilla toivotan teille kaikille siunattua uutta Herran vuotta!

Explore posts in the same categories: Ajankohtaista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: