Katolista apologetiikkaa Youtubessa – Paavalin juhlavuosi

Löysin viime viikon aikana niin täydellisiä videopätkiä tätä vuotta ajatellen, että on pakko mainostaa ja postittaa asiasta. Ensinnäkin, kuten monet tietävät, nyt on kirkossa p. Paavalin vuosi ja odotan aiheen tiimoilta kirjoittamani kirjan (Katolinen Paavali) julkaisemista.

Huomasin, että Youtubeen on ilmestynyt hiljattain loistavia videosarjoja EWTN-kanavan ohjelmista juuri tästä aiheesta, ja vielä suosikkiapologeettieni johdolla. Ensin seminaarityöni kohteen Scott Hahnin (jota toivottavasti saan tavata henk. koht. kuun vaihteessa Englannissa) 6-osainen (1h) haastattelu hänen kääntymisestään ja Paavalista. Tässä ensimmäinen osa maistiaisiksi, loput löytyvät Youtubesta.

Toinen mielenkiintoinen sarja on In the Footsteps of St. Paul, jossa fr. Mitch Pacwa SJ matkustaa Paavalin jalanjäljillä ja avaa samalla Paavalin kirjeiden opetuksia. Tässä 6. jaksossa matkataan kohti Korinttia ja käsitellään 1. Korinttilaiskirjeen lukuja 8 ja 9. Ensimmäinen kolmesta osasta alla.

Näiden linkkien kautta pääsee myös helposti ”related videos” – toiminnon avulla kaikenlaisiin katolisiin ohjelmiin Youtubessa. Hyvää ja viihteellistä viikkoa kaikille katolisen Paavalin ja apologetiikan parissa!

Explore posts in the same categories: Ajankohtaista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: